fbpx
 

Blog del Col.legi BALMES

ESO

Escollir escola és una decisió important per les famílies, i encara més quan s’ha de fer per primera vegada. La decisió que es prengui tindrà transcendència en el temps, ja que condicionarà la formació dels seus fills i filles al llarg d’uns anys crucials: la
Llegir més
La semana pasada 1r d'ESO vam realitzar el crèdit de síntesi i vam tenir l'oportunitat de visitar molts indrets emblemàtics i aprendre moltes coses de la nostra ciutat, Rubí.
Llegir més
Last Thursday we atended the awards ceremony for young’s and children’s literature from Boolino publishing house. There we had the opportunity to meet Damian Harvey, author of the book From Hero to Zero, that our students have read and we exchanged some questions with him. It was a great experience!
Llegir més
Dins del marc de l'educació per la igualtat i per la defensa dels drets humans, ahir dia 21 de novembre, els alumnes de 3r i 4t d'ESO van assistir al teatre La Sala al monòleg No solo duelen los golpes. 
Llegir més
Els alumnes de primer i segon de secundària hem visitat el Poble Espanyol. Allà hem après coses molt interessants sobre diferents regions d'Espanya. Tanmateix hem realitzat un taller d'esmalt al foc.
Llegir més
Obrim cicles formatius!! Clica AQUÍ per més informació!
Llegir més
Aquest dijous va tenir lloc la graduació dels alumnes de 4rt d’ESO. Va ser una cerimònia emotiva on els alumnes, un cop feta l’entrega de la bandes i orles, van fer un discurs d’agraïment cap el professorat de tota l’escola i molt especiament cap els seus pares per ser els principals responsables de la seva educació i trajectòria.
Llegir més
Last Saturday some of our students came to the school to take the Preliminary English test (PET) and the First Certificate English test(FCE) of Cambridge. They were really motivated with the experience. Good luck to everyone!
Llegir més
La Diada de Sant Jordi, aquest any, va ser organitzada per un grup d'alumnes de 4t d'ESO. Elles es van encarregar tant de muntar els tallers com de dur-los a terme
Llegir més
Els alumnes de 2n i 3r d’ESO hem anat tres dies a la Garrotxa a realitzar el crèdit de síntesi. Vam realitzar una activitat estudiant les característiques del riu: el pH, el cabal que tenia i la fauna del riu.
Llegir més
Subscriu-te al Blog de l’Escola Balmes

Loading
Posts anteriors