L’alimentació a l’Escola Balmes: fomentant hàbits saludables

A l’Escola Balmes sabem que l’alimentació és un pilar fonamental en la formació integral dels nostres alumnes. Per això, comptem amb cuina pròpia, elaborada pel nostre equip de professionals, el que ens permet oferir una alimentació de qualitat i adaptada a les necessitats de cadascun dels nostres estudiants.

A l’Escola Balmes, l’alimentació és vista com una eina d’aprenentatge, per la qual cosa els nostres menús són elaborats per un nutricionista expert, que assegura que els plats continguin els nutrients necessaris per a un correcte desenvolupament físic i mental dels alumnes. A més, la varietat i l’equilibri són elements clau en la nostra oferta gastronòmica, ja que volem que els nostres estudiants descobreixin nous sabors i aprenguin a valorar la importància d’una dieta equilibrada.

Però no només ens preocupa el que es serveix a la taula, també fomentem el consum de fruites i verdures, tan importants per a la nutrició i la salut. És per això que els nostres alumnes tenen accés a fruita fresca dues vegades a la setmana, perquè puguin gaudir del seu sabor i textura mentre aprenen a cuidar el seu cos.

L’aposta de l’Escola Balmes arriba fins a la Formació Professional, per la qual cosa comptem amb un CFGS de Dietètica. Els nostres alumnes aprenen els fonaments de la nutrició i la seva relació amb el benestar físic i emocional. D’aquesta manera, aconseguim que els nostres estudiants adquireixin habilitats i coneixements per convertir-se en professionals del sector i ajudar a la població, a portar una alimentació equilibrada al llarg de la vida.

En resum, a l’Escola Balmes som conscients de la importància d’una alimentació adequada en la formació dels nostres alumnes. Per això, ens esforcem cada dia per oferir una alimentació saludable i equilibrada, adaptada a les necessitats de cadascun dels nostres estudiants. Perquè a l’Escola Balmes, l’alimentació és sinònim d’aprenentatge i salut!