fbpx

Projecte Erasmus+

Aquest any l’escola ha iniciat el projecte Erasmus+.

 

Aquest projecte es basa en la col·laboració internacional d’escoles per a l’intercanvi de pràctiques educatives. Juntament amb centres d’Irlanda, Itàlia, Grècia, Croàcia i Letònia, els alumnes de Cicle Superior hauran de crear una empresa des de zero i comercialitzar productes a través d’internet, tot basant-nos en el reciclatge i utilitzant l’anglès com a llengua vehicular.

 

Ara per ara, hem fet un intercanvi de cartes on han pogut participar tots els cursos de Primària i els alumnes de Cicle Superior han iniciat els primers passos per a crear l’empresa: hem fet propostes de diferents noms, normes i logos; i hem elaborat uns Curriculums per a poder optar a una plaça en els diferents departaments de la nostra empresa (Manager, Marketing, Visuals, Manualitats, Creació Web, Comptabilitat i Reciclatge). Aviat podreu veure el vídeo de presentació!

 

Dins del projecte, també s’inclouen unes visites als centres educatius col·laboradors: el proper diumenge, una delegació de cinc alumnes de cada país viatjarà a Grècia.

 

Els alumnes participaran en un intercanvi cultural i seran acollits per famílies gregues. El motiu del viatge és realitzar un taller sobre el reciclatge, per després transmetre el que han après als companys de l’escola i poder-ho aplicar en la realització del projecte.

 

Estem molt emocionats per l’aventura que ens espera!

De moment, podeu estar informats sobre el projecte i articles sobre el reciclatge en el nostre grup de Facebook. Us hi esperem!